Marius Sturza

Marius Sturza

Absolvent al facultăţii de drept din Timisoara în anul 2004, imediat după absolvirea facultăţii s-a alăturat echipei Sedako.

Cunostinţele în domeniul juridic fac să aibă o bună înţelegere a domeniului imobiliar, inclusiv implicaţiile modificările codului fiscal ale măsurilor macro economice si a modificărilor legislative care au impact în domeniul imobiliar.

Experienţa de 9 ani în imobiliare asigură o consultanţă de bună calitate pentru fiecare client în orice tip de tranzacţie imobiliară.

În perioada 2004-2009 a participat la proiectele comerciale în domeniile retail, logistic, rezidenţial, proiecte în care compania Sedako aasigurat brokeraj.

În perioada 2009-2012 a coordonat integral în calitate de manager de proiect lansarea în piaţă, coordonarea investiţiei cât şi adaptarea în permanenţă la condiţiile de piată a proiectului SERENA dezvoltat de compania Sedako, cel mai mare cartier de case din întreaga zonă metropolitană a oraşului Timisoara.

Activitaţile in domeniul marketingului de produs şi a cercetării de piaţă imobiliară, îl recomandă ca unul dintre cei mai avizaţi experţi imobiliari de pe piaţa imobiliară din Timisoara.

Director vanzari Complex Serena Residence Mobil: 0722 720 151
Email: marius.sturza@sedako.ro