Cartierul Serena

Prezentare Cartier de case de vanzare Serena Residence Timisoara

Serena Residence este un cartier de case individuale dezvoltat in Timisoara de catre Sedako Group. Zecile de proiecte de arhitectura dupa care am construit sunt axate pe functionalitate la interior a caselor de suprafete compacte de sub 120 mp sub sloganul: „Orice opera arhitectonica care nu exprima serenitate este o greseala” afirmatia arhitectului  Luis Barragan.

 

In luna iulie 2009, Sedako  a inceput constructia primei case in cartierul rezidential Serena. In prezent in cartierul Serena sunt construite 188 de case; dintre acestea 73 au fost construite de Sedako iar alte 115 case au fost construite in regie proprie de catre cumparatori de teren.

Cartierul Serena Residence Timisoara va numara 482 de unitati locative odata cu incheierea constructiilor de case.

Cartierul Serena cuprinde case cu suprafete utile medii sub 120 mp,in regim de parter plus mansarda,bine compartimentate si au in general 4 dormitoare 3 bai living si bucatarie.

Casele construite de noi in Serena sunt case de caramida  poroterm de 30+polistiren de 10 pe fatada si sunt bine izolate termic la nivel de pardoseala si pod pe unde de obicei sunt cele mai mari pierderi energetice.Izolarea se face cu polistiren sub pardoseala si izolare cu vata minerala in pod.Toate finisajele de tip podele usi si faianta sunt de calitate si lucrate cu materiale certificate, marturia calitatii este data de sutele de apartamente si case vandute in Timisoara.

Puteti alege o casa dintre modelele prezentate pe site.Exista cateva modele de case de vanzare tip duplex si unele doar parter.Pentru fiecare tip de casa de vanzare, sunt elaborate proiecte de arhitectura,calcule de rezistenta cat si proiecte de instalatii si antemasuratori astfel incat se poate semna contractul imediat.

Ce oferim 

  •  case de vanzare la cheie pe baza modelelor de arhitectura propuse de noi;  Vezi modele de case aici.
  • parcele de teren de vanzare pentru constructia de case in regie proprie. Vezi parcele aici.

In Timisoara in acest moment nu se gasesc case de vanzare bine construite la un pret decent in jur de 100.000 de euro.Cartierul Serena ofera posibilitatea de a achizitiona o casa individuala cu teren mare de peste 600mp.

Avantaje 

  • acces foarte usor si doar 3 km fata de Timisoara pe zona de Sud ce nu prezinta blocaje in trafic;
  • vecini tineri cu mod de viata,valori si preocupari asemanatoare din domeniul IT si conex;
  • preluam  pentru tine toata birocratia de obtinere avize,certificate de urbanism,avize de racordare curent electric,autorizatie de constructii.
  • beneficiezei de consultanta din partea noastra la racorduri,bransari,avize si daca iti construiesti in regie proprie.
  • poti cumpara o casa la cheie prin prima casa sau alt tip de credit ipotecar