Jurnal de santier

Cartierul Serena

Jurnal de santier

Toate casele de vanzare din Serena Residence aflate in constructie pot fi urmarite in Jurnal de santier

Am creat aceasta sectiune pentru a va tine la curent cu  lucrarile de constructie ale fiecarei case din cartierul Serena Residence. Vom posta aici fotografii ale fiecarei case in constructie, atat cele oferite spre vanzare, cat si cele antecontractate. 

In felul acesta se poate observa calitatea lucrarilor de zidarie de caramida folosit , modul de termoizolare, calitatea tuturor lucrarilor ascunse care de obicei nu se mai observa la cumpararea unei case la cheie, atunci cand toate lucrarile sunt finalizate.

Parcela 493 are o suprafata de 648 mp, front stradal 18 m, pe aceasta parcela este in constructie casa model Adriana, aceasta casa este deja vanduta.

 

Parcela 396 are o suprafata de 720 mp, front stradal 20 m, pe aceasta parcela este in constructie casa model Adriana cu garaj, aceasta casa este deja vanduta.

Parcela 494 are o suprafata de 612 mp, front stradal 17 m, pe aceasta parcela este in constructie casa model Gabriela, aceasta casa este deja vanduta.

Parcela 496 are o suprafata de 648 mp, front stradal 18 m, pe aceasta parcela este in constructie casa model Roxana, aceasta casa este deja vanduta.