Harta cu utilitati

Harta cu strazile pe care sunt executate deja apa/canal/asfalt

Pe toate strazile din Serena exista drumuri pietruite, iluminat electric stradal, curent si gaz . Mai jos puteti vedea strazile asfaltate, strazile cu canal, strazile cu alimentare apa de la Aquatim.

Pavarea strazilor,canalizarea si alimentarea cu apa este executata doar pe strazile unde sunt case construite integral pe stanga si pe dreapta strazii.Astfel ca masinile si utilajele care transporta materiale de constructii nu mai pot deteriora pavajul.

Harta cu strazile pe care sunt executate deja drumuri asfaltate

Pe strazile unde sunt executate deja drumuri asfaltate sunt strazi cu case construite integral. Toate celelalte strazi din Serena sunt pietruite. Daca cumparati o parcela intr-o zona cu strazi pietruite , tineti minte ca se va asfalta doar dupa ce se va construi tot tronsonul de strada. Alege parcela astfel incat sa fii mai aproape de casele gata construite. Vezi aici link la harta interactiva. Casele construite sunt toate parcelele hasurate cu rosu.

Harta cu strazile cu alimentare apa de la Aquatim

Alimentarea cu apa potabila a cartierului Serena se face de la reteaua publica a orasului.

Harta cu strazile cu canalizare

Apele uzate menajere sunt colectate in sistemul de canalizare al comunei Mosnita Noua gestionat de AQUATIM, care deverseaza in reteaua orasului Timisoara.
Sistemul de canalizare proiectat este gravitational.