Testimonial Adrian P.

Casa Felicia, parcela 402

Testimonial Adrian P.

"Am inceput inca din 2010 impreuna cu sotia sa cautam o locuinta pentru familia noastra nou intemeiata. Tinand cont si de conditiile pietei, preturi, avans cerut, acte si norme de incadrare pentru un credit bancar, etc... Rezultatul dupa 3 luni de calcule, analize si cautari am ajuns la capatul puterilor.

Am descoperit o piata imobiliara cu preturi instabile, cu oferte care mai de care mai "frumos colorate" la inceput, dar a caror culoare a inceput sa paleasca dupa fiecare analiza in detaliu. Asa ca ne-am hotarat ca in cel mai fericit caz ne vom achizitiona un apartament, mai vechi si il vom pune la punct.

Apoi in 2011 am reinceput cautarile convinsi fiind ca nu se poate chiar sa nu existe pe piata si casuta noastra. Am descoperit site-ul celor de la Sedako, am vazut modelele, am analizat oferta si in prima faza am ramas putin in cumpana in ceea ce priveste puterea noastra financiara de a achizitiona o casa de la Sedako. Am intrat in legatura directa cu Dl. Buga si am discutat deschis despre ceea ce inseamna puterea noastra financiara ca si avans. Am avut parte de o surpriza mai mult decat placuta cand am aflat ca sunt solutii prin care totusi am putea visa la casuta noastra.

In 27 Mai 2010 am semnat pre-contractul si exact 11 luni mai tarziu am preluat casa la cheie si in aceeasi zi ne-am si petrecut prima noapte in noua casa. Motive pentru care am ales Sedako ar fi nenumarate, dar cel mai relevant pentru mine si familia mea a fost din considerente financiare. Nu ne permiteam o suma prea mare ca si avans si nici nu aveam posibilitatea ca pe durata constructiei sa mai accesam si alte fonduri. Asa ca aici am gasit intelegere si profesionalism din partea celor de la Sedako.

Dupa ce am demarat proiectul in fiecare zi si in fiecare saptamana am aflat si ce presupunea sa construiesti o casa pe cont propriu, ori alegand Sedako, am economisit timp, bani si nu in ultimul rand nervi. Am avut parte de o echipa care ne-a demonstrat ca pentru ei e importanta parerea noastra si au fost foarte receptivi si flexibili la toate modificarile si ajustarile pe care le-am cerut pe parcursul constructiei. Suntem mutati de 6 luni in noua casa si pe zi ce trece realizam cat noroc am avut."