Testimonial Artur Kuczapski

Casa Maria, parcela 410

Testimonial Artur Kuczapski

Atunci cand am inceput sa caut locatia potrivita pentru viitoarea mea casa, am avut de ales intre Mosnita si Dumbravita. In decizia mea a contat mult accesul auto spre centrul Timisoarei. Durata de parcurs cu masina de acasa la serviciu pentru mine este mai indelungata din Dumbravita decat din Mosnita.

In decizia mea de achizitie a contat mult faptul ca am vazut un PUZ bine organizat, cu un drum de acces/incinta trasat deja inainte de a incepe constructiile in zona care sunt aliniate la acest drum. La Dumbravita s-au construit case si apoi s-au chinuit sa traseze drumuri care sa le lege.

Am tinut cont si de faptul ca stiam despre Sedako ca este o firma serioasa, un dezvoltator de incredere, care nu promite lucruri nerealiste pe care nu le poate duce la bun sfarsit. Argumentele in favoarea acestei afirmatii sunt proiectele deja finalizate de Sedako: blocul Iris I, casele gata construite, obtinerea avizului tehnic pentru introducerea gazului metan la Mosnita.

Desi detineam in prealabil o parcela de teren in proprietate in apropiere de Timisoara, nu am construit o casa pe ea pentru ca nu exista in zona infrastructura necesara si nimeni nu o va aduce special pentru o singura casa. In schimb, aici dezvoltatorul asigura infrastructura si utilitatile necesare pentru intreg PUZ-ul.

Din website-ul Sedako mi-as dori sa aflu si urmatoarele informatii:
1. Terenul din pachetul standard al casei la cheie va fi plantat cu gazon?
2. Care ar fi pretul solicitat pentru construirea unui garaj optional?
3. Care este costul unui metru patrat de teren suplimentar pentru cei care nu se multumesc doar cu parcela standard de teren inclusa in oferta Sedako?