Testimonial Ciprian C.

Casa Maria, parcela 400

Testimonial Ciprian C.

Am hotarat sa cumparam o casa in cartierul Serena datorita pretului foarte apropiat de cel al unui apartament cu 3 camere, intr-o constructie noua din zona Soarelui de exemplu.

Am fost convinsi de flexibilitatea dezvoltatorului in stabilirea detaliilor constructiei si posibilitatea cumparatorului de a putea alege variante intermediare de finisaje/pret final.

Sedako este o firma cu renume.Am citit pe mai multe forumuri pareri despre firme de constructii.Sedako apare intr-atatea locuri incat e imposibil sa nu fi auzit de firma. Prin urmare acest lucru te duce cu gandul la o firma mare care nu isi permite derapaje. Doar faptul ca in plina criza Sedako dezvolta un cartier residential si vinde case spune multe despre firma.

Au contat in alegerea mea design-ul casei cat si dimensiunea parcelei de teren. Este important sa vezi ce materiale de constructie se folosesc,cum se construieste casa.

Din punctul meu de vedere, locatia casei este foarte convenabila. Am copilarit in Soarelui si lucrez in Braytim. In plus,pare o zona linistita, departe de galagia cotidiana si zgomotul asurzitor al drumurilor intens circulate.

Posibilitatea de crestere a valorii casei o data cu aducerea utilitatilor si a popularii cartierului Serena este mai mare decat cea de descrestere.