Testimonial Ciprian S.

Casa Ana, parcela 360

Testimonial Ciprian S.

Avand doua fetite mici, serviciu solicitant, bani cash doar pentru un mic avans am cautat o solutie pentru a ne muta la casa, care sa corespunda la mai multe criterii: constructorul sa fie de incredere (si pt noi si pentru Banca), proiectul casei potrivit pe ce ne dorim, sa gasim flexibilitate, seriozitate, sa nu fie departe de oras, sa avem si o parcela de peste 600m2, ambianta in care e casa sa fie una buna si toate astea le-am gasit doar in Serena.

Casa a fost inceputa in Martie 2011, ne-am mutat in August acelasi an si deja ne simtim cu vecinii de parca ne stim de o viata - varste apropiate si la noi si la copii, multa deschidere si voie buna.

Ce sugestii am de mai bine

Pai ce mi-a placut mie cel mai mult au fost asa:

  • ca am putut discuta modificari la poriect si ca s-au facut asa cum am dorit
  • ca am avut atentia si a dl. Buga si a dl. Bachner de cate ori s-a putut si-a fost nevoie
  • ca promisiunile legate de casa, drum, gaz, loc de joaca, RDS au fost tinute( in ce tinea de Sedako)
  • ca am fost ajutati cu centrala electrica pana a venit gazul

Ce as dori sa mearga mai bine

  • sa vina mai repede utilitatile (real vs ce s-a promis. Stiu ca nu depinde doar de voi, insa luam si noi decizii functie si de promisiuni, ca atare trebuie sa ne si bazam pe ele - Apa, gazul, iluminatul stradal, RDS-ul sunt deja functionale; mai raman pe 2013: inceperea canalizarii cu legatura la canalul colector Timisoara, drum acces in cartier pavat cu dale de beton, amenajare trotuare si spatii verzi de aliniament stradal, inceperea asfaltarii/ betonarii strazilor
  • sa avem cumva o mai buna comunicare intre vecinii din cartier (idei pe care mi-ar place sa le vad realizate: Newsletter Sedako o data la 3 luni, intalniri/ actiuni comune prin cartier)
  • sa organizam (as pune si bani pentru asta) de exemplu o adunare intr-una din zilele de sfarsit de an sa facem un vin fiert, un gratar si sa ne adunam cu totii - vecini actuali, viitori proprietari, posibil clienti, eventual persoane care pot ajuta ( ex. primar, parteneri de afaceri). Noua ne-ar face mare placere sa cunoastem mai multi venici. Am inteles ca s-a mai facut si a fost foarte fain.