Testimonial client 4

Casa Diana, parcela 403

Testimonial client 4

Ne doream mult o casa si nu credeam ca o sa gasim una pe care sa ne-o si permitem , care sa ofere cel mai bun raport intre pret, cantitate si calitate.Cartierul Serena ofera acest lucru.

Am ales a doua varianta de casa Serena pentru ca modelul este simplu, ni se potriveste, balustradele si gardul din lemn dau o nota rustica casei.

Vom locui doua persoane in casa, dar in viitor ne dorim un copil.

Suprafata utila a casei este potrivita, nu este nici prea mare sa genereze costuri cu intretinerea mari, nici prea mica sa iti ofere senzatia de casa inghesuita.Terenul pe care e amplasata casa are o suprafata suficienta.

Ne-a convins oferta flexibila a dezvoltatorului, care iti ofera posibilitatea sa iti alegi stadiul constructiei si sa poti vedea procesul de realizare a caselor in diverse etape si la diverse stadii de finisare.

Un alt avantaj al cartierului Serena este distanta de 10 km fata de Timisoara si accesul auto spre centrul Timisoarei. Traficul auto dinspre Buzias si Mosnita este mai putin aglomerat si accesul este mai facil."

Am ales sa cumparam de la firma Sedako deoarece casa face parte dintr-un proiect rezidential, dezvoltatorul ocupandu-se de introducerea utilitatilor.

Firma Sedako mi-a inspirat incredere, am preferat sa cumparam de la o firma cunoscuta, decat sa ne asumam riscul de a cumpara de la o persoana fizica.

Suntem multumiti de serviciile firmei, de disponibilitatea la dialog a domnului Buga, implicarea sa personala in relatia cu clientul.