Testimonial Costin R.

Casa Elena, parcela 470

Testimonial Costin R.

In ultimii ani am cochetat cu ideea mutarii la casa , prin urmare am prospectat periodic piata de imobiliare si am vizionat o multime de case. Dupa o perioada am stiut sigur ca vrem o casa noua, nu veche sau renovata. Si uite asa am inceput o lista de criterii dupa care sa ne alegem casa, pentru care nu eram dispusi sa facem compromisuri. Doream o casa noua, construita "sub ochii nostrii", intr-o zona linistita, departe de agitatia si poluarea orasului, dar in acelasi timp nu departe de oras ( fiul nostru fiind elev la liceu), doream curte, utilitati care sa ne ofere macar confortul pe care il aveam la bloc si nu in ultimul rand la un pret rezonabil si sa ne mutam in ea intr-o perioada scurta de timp.

Dupa multe cautari si intalniri cu dezvoltatori care ne propuneauconstructii de calitate si preturi indoielnice si care nu ne inspirau incredere, am ajuns la concluzia ca nu o sa ne mutam in curand la casa, decat daca o construim in regie proprie - ceea ce nu eram dispusi sa facem, stiind ce efort presupune.

Am vizitat, fara o programare, cartierul Serena construit de Sedako, unde intamplarea a facut ca prima persoana pe care am intalnit-o sa fie chiar d-nul Buga. Acesta a fost inceputul. Am fost foarte pretentiosi si suspiciosi la inceput si am avut nevoie de cateva luni sa luam o decizie, dar dupa opt luni de la semnarea precontractului cu firma Sedako, casa noastra era finalizata "la cheie" cu toate utilitatile functionale: internet, cablu TV, gaz, apa, instalatia electrica, fosa, centrala termica.

Daca a fost o decizie buna? Da, a fost cea mai buna pentru noi: am putut urmari constructia casei inca de la inceput, ne-am ales strada, parcela, modelul de casa dorit, compartimentarea interioara, tamplaria, gresia, faianta, parchetul.

Daca au fost probleme? Da au fost si probleme (acum pot spune minore dar atunci le consideram importante) care odata identificate au fost rezolvate.

In prezent locuim de 4 luni in cartierul Serena, intr-o casa construita asa cum ne-am dorit.