Testimonial David K.

Casa Duplex Gemini, parcela 409

Testimonial David K.

Legatura noastra cu Sedako a inceput de cum am vazut casa Gemini pe pagina de prezentare www.sedako.ro. Pretul era seducator, pozele ca din revistele de specialitate, caile de acces optime (4 benzi Calea Buziasului). Ca urmare casa Gemini a devenit etalonul meu de cautare pe internet, bine-nteles cu un asemenea filtru de cautare setat multe alte optiuni nu-ti raman sa vizitezi.
Am venit, deci, sa vedem Casa (cu C mare): a fost dragoste la prima vedere. Casa era in stadiul de gri, astepta sa fie aleasa de catre cineva din cuplurile de tineri, care aproape zilnic ii calcau pragul.

Desi noi ne-am hotarat pe loc, dintr-o privire schimbata stiam ca aceasta casa trebuie sa fie a noastra, totusi au urmat zeci de intrebari. Toate semnele de intrebari de ordin tehnic au fost risipite de administratorul cartierului Petre, iar cele financiare de catre reprezentantul comercial Ovidiu.

Intalnirea cu managementul firmei (Dl si Dna Buga), ne-a linistit: totusi exista si in Romania firme imobiliare serioase si cinstite. Si asta dovedesc in continuare.

La a doua vizita ne-am si imprietenit la o cafea cu ambii vecini, fiind toti de varste apropiate, entuziasti si foarte prietenosi.

In 2-3 saptamani casa era pe numele nostru. O singura data a trebuit sa lipsim de la lucru: cand am semnat actele. Totul s-a pregatit de catre departamentele firmei Sedako: contabil, juridic, financiar, etc. Cand ai incredere in partenerul tau de afaceri asa usor merge totul!

Acum, proprietari fiind, cel mai important lucru este ca in continuare pentru orice problema tot Sedako ne ajuta.