Testimonial Gabriela B.

Casa Adela, parcela 408

Testimonial Gabriela B.

Visul nostru a fost sa ne mutam la casa, sa ne putem creste copilul la curte, undeva aproape de oras, fapt pentru care – in decursul timpului – am vazut foarte multe case in diferite zone de langa Timisoara. Dintr-o intamplare, care s-a dovedit – pe parcurs – a fi una fericita, am ajuns sa vizitam si cartierul Serena, dezvoltat de Sedako in partea de sud-est fata de Timisoara, intre localitătile Moşnita Noua şi Moşnita Veche.

Am avut ocazia sa vedem case in diverse stadii de constructie: la rosu, la gri, la cheie, dar si sa cunoastem o parte din echipa Sedako, care – inainte de toate – a dat dovada de deschidere si transparenta. Inca de la prima noastra vizita in cartierul Serena, am decis ca vrem o casa aici si pana la achizitia ei nu a mai durat mult.

Am putut sa asistam la finalizarea ei si am avut posibilitatea sa decidem mici modificari la proiectul initial al casei. De asemenea, noi am fost cei care am ales finisajele dorite. Raportul calitate-pret este unul dintre cele mai bune.

Acum, putem spune ca ni s-a mai implinit un vis si ca suntem fericiti ca fetita noastra, care s-a nascut intre timp, se va putea bucura de avantajele de a locui/juca la casa.
Cartierul Serena este in continua dezvoltare si avem convingerea ca, in scurt timp, aici vom avea cel mai frumos, mai verde si mai ravnit cartier rezidential de langa Timisoara.