Testimonial Mihai Zilahi

Casa Diana, parcela 106

Testimonial Mihai Zilahi

La inceput am fost sceptic fata de conceptul de casa la cheie. Cautam doar un teren pe care sa imi ridic eu o casa si ma temeam de lipsa de control asupra calitatii constructiei.

M-am bucurat ca pot vedea procesul de realizare a caselor in diverse etape si cu la diverse stadii de finisare. Am vazut cum se lucreaza, calitatea echipei de constructori si m-a convins grija pentru detalii, faptul ca peretii erau drepti, faptul ca se lucra ingrijit si planificat, nu erau fire trase pe afara, materialele folosite erau de calitate. Nu sunt reparatii ad-hoc. Nu sunt improvizatii.

Am ales a doua varianta de casa Serena pentru ca are dressing si baie la fiecare dintre cele doua dormitoare de la etaj si pentru ca livingul are o forma patrata si pare mai mare decat la prima varianta. Pentru varianta a treia nu aveam suficienti bani.

E clar pentru orice cumparator ca o casa standardizata la cheie nu este solutie ideala, nu poate raspunde la toate nevoile. Eu am cautat din motive financiare cel mai bun compromis intre pret, cantitate si calitate. Oferta Serena este compromisul optim.

S-ar putea oferi si un pret optional pentru un garaj ca si oferta suplimentara, iar in reclama sa se precizeze ca in completarea celor trei variante (la gri, la rosu si complet finisata) se pot discuta variante intermediare. Eu am renuntat la gard, scutind astfel 5.000 de euro.